Riëtte en RuoriWij, dat zijn Riëtte en Ruori van Balen, (moeder en zoon) zijn samen de opleiding tot Biontoloog gestart in 2012 in Amerika, onder toeziend oog van o.a. Johan Boswinkel (de ontwikkelaar van het instrument “de Chiren”).

Met ingang van oktober 2012 zijn wij onze praktijk vanuit huis gestart en heeft de naam Biori meegekregen. Na jarenlange studie is aangetoond dat het lichaam zichzelf kan genezen met behulp van de bio-fotonen therapie. Biori heeft de kennis en het instrument in huis om mensen te kunnen behandelen. Deze behandelingen vinden plaats op energetisch niveau met behulp van licht. Een zeer directe methode waarmee op korte termijn een aanzienlijke verbetering van de klacht(en) wordt ervaren, geheel pijnloos en zonder fysieke medicijnen.

Middels electro-acupunctuur kunnen wij met het meetinstrument  “de Chiren” aan het lichaam vragen waar de verstoring zit, mede door gebruik te maken van diverse invalshoeken als bio-ritme (orgaanklok), 5 elementenleer, 7 chakra’s, meridianen en emoties.

Ons energetische lichaam vertelt het ons door middel van antwoorden in de vorm van tonen. Hierop kunnen wij dan middelen, die een eventuele verstoring kunnen oplossen, inzetten om opnieuw te meten en te vragen of het lichaam daar iets aan heeft.

Onze praktijk is 6 dagen in de week geopend: maandag t/m zaterdag, incl. de woensdag-avond.
Bel gerust voor informatie of een kort kennismakingsconsult; wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 37 35 80 58.
Mochten wij je niet persoonlijk te woord kunnen staan bijv. omdat wij bezig zijn met een behandeling, spreek dan een bericht in met vermelding van naam en telefoonnummer. Dan proberen wij zsm terug te bellen.
Mailen via info@biori.nl kan ook.

Tot ziens bij Biori

C.F. Kuyken van der Eijndetuin 5
1705 HX Heerhugowaard
06 37 35 80 58
info@biori.nl
http://www.biori.nl