Divalis 06-81164402

Mijn naam is Judith Nicolaas, eigenaar van www.divalis.nl en mijn streven is om u te helpen een blijer en gezonder leven te gaan leiden!
Met behulp van het Chiren instrument, NLS (non lineaire total body scan) en mijn eigen inlevingsvermogen en intuïtie, werk ik samen met u aan verbetering van uw fysieke en mentale gezondheid, vanuit de Vijf Natuurgerichte Basisprincipes.

De basis van mijn praktijk is de Biontologie, een complete manier van kijken naar mens-zijn met de nadruk op de biofotonen, uw lichaamseigen licht. Middels het Chiren instrument breng ik harmonie in de basis van uw wezen door middel van biofotonen-coherentie, hierdoor herstelt uw zelfregulerend vermogen.

Ook ben ik gediplomeerd orthomoleculair voedingsadviseur zodat ik samen met u een verbeterd eetpatroon kan samenstellen en daar waar nodig advies geef over belangrijke supplementen. Mede geïnspireerd door De Hormoonfactor van Ralph Moorman.

Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk en geniet ik dagelijks van alle successen die ik samen met mijn cliënten behaal. Iedereen is welkom, jong of oud, langdurig ziek of gewoon niet lekker. Samen onderzoeken we alle gebieden die van invloed zijn op uw functioneren en proberen daar waar nodig harmonie en balans terug te brengen.