Wim Roskam

Wim Roskam

Samen met Arkie Martherus beheer ik deze website. Arkie is daarbij vooral de forum-master en ik hou me bezig met de technische kant.

Ik ben echter niet werkzaam als therapeut, alhoewel ik diverse opleidingen op dit gebied afgesloten heb: Malva Therapie, Indiaas-Reiki, Universele Energie, Sound Healing, en zelfs Biofotonen-Therapie toen deze nog maar kort bestond.
Verdere opleidingen: Leerkracht Basisonderwijs, Leraar Schoonschrijven (Kalligrafie), Computerprogrammeur, en middels onofficiële cursussen ben ik nu edelsmid en Airbrush-schilder. Deze laatste twee maken het meest deel uit van m’n dagelijkse werk.

Al het andere beschouw ik als basis voor dat wat ik nu doe: het creëren en wereldwijd verkopen van schilderijen en healing tools (zoals de Akaija) waarbij ik me mag verheugen in inspiratie vanuit de ongeziene wereld, onder wie m’n overleden vriendin Linda.

Marianne Agterdenbos (ook vertegenwoordigd op deze website) is m’n partner. Zij is een echte therapeute (Biofotonen-Therapie en NAET) en soms kan ik aanvullend werken op de behandelingen die zij geeft. Indien nodig en indien gewenst door de cliënt werken we samen en geven we (sound)healings, waarbij we dieper kunnen komen dan normaal, omdat de een kan observeren terwijl de ander met handen, stem of anderszins aan het werk is. Soms, als Marianne met biofotonen-therapie bezig is, krijg ik symbolen, schetsen of woorden door die direct ingezet kunnen worden als ‘medicatie’ tijdens de therapie, vaak met verrassend resultaat.

No Woman No Cry

No Woman No Cry

Bijgaand een foto van een schilderij dat ik maakte van het schetsje dat ik via inspiratie doorkreeg voor een vrouw met baarmoederhalskanker die op dat moment door Marianne behandeld werd middels biofotonen-therapie. Het schetsje (als medicatie ingezet in plaats van andere medicaties die in het meet- en behandelcircuit ingezet kunnen worden) bracht op bepaalde momenten alle punten tegelijk in balans, waar anders diverse middelen voor nodig zouden zijn geweest. Eigenlijk legt dit schilderij één afbeelding de kern van haar ziekte bloot.

Voor uitgebreide informatie over wat ik maak en over wat Marianne en ik samen doen zie www.akaija.com.